Industriële sector

Vloeibare coatings industriële sector

Dankzij de snelle en eenvoudige applicatie van Liquid Rubber is Rubber Protection Service in staat om gemakkelijk grote objecten waterdicht te maken en te beschermen en conserveren. Denk hierbij aan industriële daken en goten, secundaire opslagtanks en bassins, leidingsystemen, metaalconstructies, technische ruimtes en funderingen.

Het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking op bestaande of nieuwe industriële daken is een eenvoudig proces. Liquid Rubber is ideaal voor deze diverse afdichtingen. De rubberen coatings kunnen aangebracht worden op diverse bestaande dakbedekkingen zoals; bitumen, kunststof, APP, EPDM (met voorbehandeling), PVC en vele anderen. Op deze manier kunnen diverse bestaande dakbedekkingen eenvoudig opnieuw waterdicht gemaakt worden. Maar de coatings zijn ook toepasbaar bij het voorzien van nieuwbouw van een dakbedekking. De flexible rubberen coating is snel en efficient aan te brengen indien er vele object zoals airco’s, lichtkoepels, doorvoeren en eerlijke op het dak staan.

Maar ook voor bijvoorbeeld het afdichten van tanks en silo’s kan Rubber Protection Service de helpende hand bieden. Voor zowel betonnen als metalen silo’s wordt Liquid Rubber toegepast voor een naadloze afdichting en bescherming. Of het nu gaat om een drinkwateropslag, sprinklertank, mestsilo, bulkopslagtank of compostopslag, Liquid Rubber is hiervoor een perfect product.

Dak-renoveren
Plat dak renoveren
Vijver-waterdicht-maken
Vijver afdichting
Dilatie-afdichten
Dilatie afdichting
Dakgoot renoveren
Dakgoot renoveren
Vloeistofdichte vloer
Vloeistofdichte vloer