Over RPS

Over Rubber Protection Service

Rubber-Protection-Service

Rubber Protection Service biedt met zijn Liquid Rubber als één van de weinigen in België een milieuvriendelijke coating die niet alleen uiterst snel geplaatst kan worden, maar die ook naad- loos, lucht-, gas- en waterdicht is.

Rubber Protection Service is een gecertificeerde Liquid Rubber applicateur. Wij appliceren de vloeibare coatings van hoge kwaliteit waarmee wij o.a. daken waterdicht maken, vochtdoorslag bestrijden, doorvoeren afdichten, metaal beschermen tegen corrosie en duurzame naadloze galerij vloeren aanbrengen. Naast applicatie bieden wij ook advies op het gebied van waterafdichting en luchtdicht bouwen. Rubber Protection Service is werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven en is in staat om met hoogwaardige vloeibare coatings vele situaties een geschikte oplossing te bieden.

Rubber Protection Service is al een ruime tijd een gecertifieerde verwerker en heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd met het verwerken van Liquid Rubber. Rubber Protection Service voert haar diensten uit op locatie in nieuwbouw-, onderhoud-, restauratie-en renovatieprojecten. Door het toepassingen van de vloeibare coatings draagt Rubber Protection Service bij aan milieuverantwoord ondernemen, veilig werken (geen open-vuur) en het verlengen van levensduur van objecten.

Onze sterke punten

  • KWALITEIT

Rubber Protection Service hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Wij werken uitsluitend met zeer duurzame en kwalitatieve vloeibaar rubberen coatings. Daarom werken wij uitsluitend met de vloeibaar rubberen coatings van Liquid Rubber.

  • EXPERTISE

Door de opgedane ervaring bezitten wij veel expertise op het gebied water lucht- en waterafdichting. Daarnaast hebben wij met de ondersteuning van Liquid Rubber Europe en Bouwbedrijf Jansen veel kennis en ervaring in huis en kunnen in vele situaties de oplossing bieden.

  • BETROUWBAAR

Naast het nakomen van alle gedane afspraken is garantie een belangrijk aspect. In vele gevallen geven wij naast productgarantie ook garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dat geeft net dat kleine beetje extra vertrouwen.